Hoe kan je de taal van de app instellen?

Smartschool App

Er wordt rekening gehouden met de voorkeurstaal van je toestel. Je kan deze voorkeurstaal kiezen bij de instellingen van je toestel. Wanneer de voorkeurstaal Frans is, zal de Smartschool App in het Frans getoond worden. Indien een andere taal werd gekozen zal de Smartschool app in het Nederlands getoond worden.

Je kan de taal van de Smartschool App wijzigen in de app:

1. Open de Smartschool App.
  2. Tik op het pijltje naast je naam in het menu.
  3. Kies voor ‘Accounts beheren’.
  4. Tik op een account.
  5. Selecteer bij ‘Taal’ de gewenste taal. Je hebt de keuze tussen Nederlands en Frans.