Nieuw: Smartschool Office Add-in

De kans dat je vandaag een MS Office-document uit Smartschool opent is groot. Vanaf nu kan je dat nog sneller doen. Dankzij de Smartschool Office Add-in kan je vanuit Word, Excel en Powerpoint rechtstreeks documenten openen en bewaren.

De omslachtige manier van downloaden-opslaan-wijzigen-opslaan-uploaden behoort daarmee definitief tot het verleden. Dankzij deze Add-in bespaar je veel tijd en kan je rechstreeks ‘op Smartschool’ werken vanuit je favoriete toepassingen.

Screenshot Office Add-in

De Add-in voorziet koppelingen naar volgende modules:

  • Mijn documenten
  • Intradesk
  • Vakdocumenten

De Smartschool Office Add-in is gratis beschikbaar voor alle leerkrachten en leerlingen die toegang hebben tot Smartschool. Je kan hem downloaden vanuit de handleiding in Smartschool.

Gepubliceerd op 31 mei 2012