Smartschool Me! – Nieuwigheden

De tweede versie van Smartschool Me! komt er deze maand aan.

Naast een opgefriste look zijn volgende nieuwe mogelijkheden toegevoegd:

  • ondersteuning voor meerdere accounts / meerdere platformen;
  • single sign-on: met 1 klik onmiddellijk aangemeld zonder uw wachtwoord in te vullen.

Smartschool Me! is een Windowstoepassing die u onmiddellijk op de hoogte brengt van nieuwe informatie in Smartschool. Zonder Smartschool te openen zal u weten wanneer er  iets nieuws is voor u. Erg handig dus!

Smartschool Me! werkt samen met de rubriek ‘Nieuw voor mij’ op de startpagina. Deze nieuwspagina kan u zodanig instellen dat u enkel meldingen ontvangt van de door u gekozen onderdelen. Alles wat op de pagina ‘Nieuw voor mij’ verschijnt, zal ook beschikbaar zijn via Smartschool Me!

Gepubliceerd op 4 mei 2010