Smartschool koppelt met Knooppunt

Knooppunt.net is de portaalsite van de Vlaamse educatieve uitgeverijen. De kans is groot dat u er ook al gebruik van maakt om uw lessen interactiever te maken met digitale leermiddelen. Dankzij de koppeling van Smartschool met Knooppunt wordt het gebruik van deze leermiddelen vanuit Smartschool veel gemakkelijker voor de leerlingen. Het invullen van een extra gebruikersnaam en wachtwoord wordt overbodig. Eén klik volstaat om de oefeningen op te starten.

Bij de start van dit schooljaar werd reeds de koppeling met de Nederlandse Kennisnet Federatie gerealiseerd. Voor alle Vlaamse en Nederlandse scholen zijn de Single Sign-on koppelingen naar de grote uitgeversplatformen dus een feit.

Aan deze nieuwe koppeling hangt geen prijskaartje vast. Ze is automatisch beschikbaar voor elke school.

Knooppunt

Gepubliceerd op 22 december 2011